XVII. Magyar Munkajogi Konferencia

Fókuszban a home office és a távmunka
2020. október 13-15., Thermal Hotel Visegrád

Regisztráció


XVII. Magyar Munkajogi Konferencia

Találkozzunk újra, szeretettel várjuk Önt is!

A Konferencián a továbbképzésre kötelezett részt vevő ügyvédek, ügyvédi tevékenységet folytatók, kamarai jogtanácsosok 9 kreditpontot szerezhetnek.
MÜK nyilvántartási szám: NY001043/2020.

2020-ban is nagy figyelmet szeretnénk szentelni a foglalkoztatás újabb jelenségeinek, így foglalkozni fogunk a távmunka és a „home office” munkajogi problémáival, de részletesen kitérünk majd a mind jobban terjedő atipikus foglalkoztatási formák kérdéseire is. Tárgyalni fogjuk a versenyjog és a munkajogviszony összefüggéseit, ennek keretében vizsgáljuk a bérezéssel vagy foglalkoztatással kapcsolatos munkáltatói „összebeszélés”, egyeztetett magatartás vagy a munkavállalók „elcsábításának” versenyjogi problémáit.

Új szakképzési törvény szabályozza majd a tanulók foglalkoztatásának szabályait, de a társadalombiztosítási ellátások tekintetében is törvény lép hatályba, várhatóan ezekkel is foglalkozunk majd.

Nem maradnak el megszokott alkalmaink, így ezúttal is lesz pódium beszélgetés vitára ingerlő jogesetekről, a munkaügyi bírák újra elemzik a tanulságos pereket, de Lőrincz György is elmélkedik és álmélkodik majd a munkaügyi bíróság ítéleteivel kapcsolatban.

Részvételi díj

  • Egyágyas szoba: 289 900 Ft + áfa/fő (bruttó 355 858 Ft/fő)
  • Kétágyas szoba: 273 900 Ft + áfa/fő (bruttó 339 058 Ft/fő)

2019-ben a XVI. Magyar Munkajogi Konferencia támogatói voltak:

Progen