Helyszín

Thermal Hotel Visegrád****superior
Cím: 2025 Visegrád, Lepence völgy HRSZ. 1213

A Thermal Hotel Visegrád a higiénés és biztonsági szabályok szigorú betartása mellett várja a XVII. Magyar Munkajogi Konferencia résztvevőit.

Autóval: GPS koordináták: N47.45.890 x E18.57.225.

Tömegközlekedéssel: A távolsági autóbusz Budapest (Újpest) Vasútállomás megállóból indul, leszállás Visegrád, Lepencefürdő megállónál. A távolsági busz megállója közvetlenül a szálloda előtt található. További információ és menetrend: www.volan.hu

Royal Club Hotel Visegrád****
Cím: 2025 Visegrád, Fő utca 92.

Megközelíthetőség:

Budapest, Ferihegy repülőtér
Távolság: 62 km, Időtartam: 90 perc (személygépkocsival)

Budapest, Városközpont
Távolság: 48 km, Időtartam: 50 perc (személygépkocsival)

Budapest, Újpest
Távolság: 34 km, Időtartam: 80 perc (távolsági busz)

Budapest, Hajóállomás
Távolság: 49 km, Időtartam: 195 perc (hajóval)

Bejelentkezés, csomagszoba

A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni.
A konferencia résztvevőinek az érkezés és elutazás napján a Thermal Hotel Visegrád****superior-ban csomagszobát biztosítunk, ahol biztonságban tudhatják poggyászukat, értékeiket.

Szobák és wellness szolgáltatások

A konferencia helyszíne a Thermal Hotel Visegrád****superior. Amennyiben a Thermal Hotel Visegrád****superior szobái betelnek, a Royal Club Hotel****-ben tudunk szállást biztosítani, a transzferről a szervező menetrend szerint járó mini busszal gondoskodik.

Thermal Hotel Visegrád****superior és wellness szolgáltatásai
A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre. A konferencia helyszínéül szolgáló négycsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felfrissülni, pihenni vágyó wellness vendégek és az ideális környezetet kereső konferencia résztvevők számára.
További információ a hotelről >>>

Royal Club Hotel Visegrád****
A négycsillagos, 49 klimatizált szobával illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád központjától 400 méter távolságra található a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával.
További információ a hotelről >>>

Javasolt ruházat

A konferencia szakmai programján hétköznapi öltözetet, míg a gálavacsorára alkalmi viseletet javasolunk.
A különböző sport- és wellness programokhoz érdemes edzőcipőt, kényelmes sportruházatot, fürdőruhát és papucsot hozni.

Parkolás

Mindkét szállodában a felszíni parkolót térítésmentesen használhatják a konferencia résztvevői, a Thermal Hotel Visegrád****superior mélygarázs-parkolójának használata térítésköteles.