Jelentkezés

Amennyiben 2 ágyas szobában kíván szállást foglalni, kérjük adja meg szobatársa nevét!

Kérjük adja meg adatait!

Név:*

Beosztás:*

Számlázási név/osztály:*

Számlázási cím:*

Cég adószáma:

Telefon/fax:*

Résztvevők száma:

Résztvevők:

Kapcsolattartó email címe:*

Megjegyzés:

A kapcsolattartó e-mail címemmel feliratkozom az alábbi hírlevelekre:

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott elérhetőségeimen üzleti ajánlataival megkeressen.

A fenti jelölő négyzet bejelölésével hozzájárul ahhoz, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. üzleti ajánlataival megkeresse az Ön által megadott elérhetőségein (pl. e-mail, telefon). A megadott e-mail címére személyre szabott hírlevelet és/vagy üzleti ajánlatot küldünk az adatai, a hírlevelekben, valamint weboldalainkon mutatott aktivitása (pl. megnyitás, kattintás), illetve vásárlásai alapján. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.

Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft., 1518 Budapest, Pf. 101. címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.Rövid tájékoztató az adatkezelésről

Kérjük a személyes adatai megadása során vegye figyelembe, hogy a regisztrációval hozzájárul a Wolters Kluwer Hungary Kft. felhasználói adatbázisában történő adatkezeléshez, mely összhangban van az új európai uniós adatvédelmi rendelettel.


Az adatkezelés részleteiről bővebb információt az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

[recaptcha]