Szponzoráció

Tisztelt Érdeklődő!

Joggal merülhet fel Önben a kérdés, hogy miért érdemes egy konferencia szponzorációjára fordítani a manapság minden cég büdzséjében szűkösre szabott marketing keret egy részét. Mit adhat, milyen kézzelfogható üzleti hozadékkal jár az Ön cége számára egy ilyen jellegű megjelenés, szemben a hagyományosnak mondható online és print felületekkel? Jóllehet, a szponzoráció sikere Önön is múlik, mi megteremtjük a lehetőséget, hogy az esemény kapcsán személyesen elérjen közel 300 munkaügyi, személyzeti, HR vezetőt, vállalati jogtanácsost és ügyvédet.

Segítünk Önnek, hogy közvetlen ismeretséget kössön leendő megbízóival, és elmélyítse meglévő partnerkapcsolatait. De mindezt hogyan?

Számos lehetőség közül választhat:

  • Egyedi helyszíni installáció, kitelepülés (a korábbi évek tapasztalataiból: greenbox fotózás, munkaidő-nyilvántartó szoftver játék, koktélbár szponzoráció, stb.)
  • Fakultatív workshop megtartása a résztvevők számára
  • Esemény szponzoráció (sportversenyek, munkajogi vetélkedő, gálavacsora, stb.) díjátadással és céges ajándékok átadásával
  • Termék, illetve szolgáltatás bemutatása (helyszíni értékesítéssel, adatbázis gyűjtéssel)
  • Brand erősítés: az előadás szüneteiben vetített slide, molinó, roll-up, szóróanyag (konferenciacsomagban, a szobákban vagy az előadás előtt kihelyezve), céges ajándék, kérdőív, stb.

Valamint az idei évben először, hagyományteremtő célzattal:

Szekcióülések szponzorációja, amely tartalmazza a választott szekcióülés előtt megtartott rövid, maximum 10 perces bemutatkozó beszédet, valamint a szekció vizuális szponzorációját (2 db roll-up a pódiumon, szóróanyag vagy névjegykártya kihelyezése az ülés előtt a székekre).

Fontos leszögeznünk, hogy nem célunk áltatni sem Önt, sem magunkat azzal, hogy tökéletesen ismerjük ügyfélkörének pontos igényeit. Épp ezért szívesen vesszük a szponzorációra vonatkozó bármely kreatív elképzelését is, hogy közösen találjuk ki, hogyan lehetne jelenléte a leghatékonyabb. A fenti lehetőségeken túl, igényeinek megfelelően három csomagajánlatból is választhat. Kérem, hogy a részletekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Szeretettel várjuk 2017 októberében a XIV. Magyar Munkajogi Konferencián!

Üdvözlettel:

Csorba Márton
hirdetési üzletágvezető

Telefon: 06 30 / 647 31 08
E-mail: marton.csorba@wolterskluwer.com